HVEM HVAD HVORInvatation til bedstemors blomster swapHVEM
Alle der har lyst til at sy Bedstemor blomster, og bytte med andre, så blomsterbedet bliver så farverigt som muligt.
HVAD
 Dette er en SWAP, dvs. man syr en eller flere blomster af sekskanter, sender den til en swapper (bytter), og så får man nogle andre blomster retur. Vi har valgt at gøre det på denne måde, så ingen vil blive snydt, hvis nogen svigter. Blomsterne syes, som på billederne her i indlæget, af 2 slags stof, 1 til midten og et andet til kronbladene (størrelse se nedenfor). Der vil ikke være mulighed for at komme med farveønsker.


HVORDAN
Man sender en mail til mig på: bedstemorsswap@gmail.com om at man gerne vil deltage, så sender jeg min adresse, hvortil du skal sende dine swap-blokke. Vær venlig kun at tilmelde dig via denne mail, ellers har jeg lidt svært ved at styre det.

Dette tæppe er syet af Lis.


HVORNÅR
 Jeg modtager inden d. 1 i hver måned, hvorefter jeg swapper og sender breve retur. Nogle gange vil denne dato ikke holde, jeg tillader mig sommetider at holde ferie, men der vil der nok komme et lille notat om, et eller andet sted, når det sker.
Man kan sende mellem 1 og 10 færdige blomster hver måned, og man får så det samme antal retur. Det antal, man selv har lyst til at sy og sende, bestemmer på den måde, hvornår man selv har nok til et tæppe.
Pappet skal blive siddende i blomsten, dog må midterpappet fjernes.
Første gang der kan swappes i denne omgamg bliver maj 2013.
Man sender de færdige til mig, og vedlægger en frankeret svarkuvert med sin adresse, (samme porto som brevet, du sender til mig) hvorpå man skriver det antal stk. man selv har sendt, på returkuverten, så man får det samme antal retur.
Hvis der er en måned, man ikke når at sende, ja så er man bare ikke med den måned, eller kommer blomster for sent, vil de bare ligge over til næste ombæring. 
Når vi gør det på denne måde, kan både nye og gamle medlemmer være med, hvis de skulle få lyst, når de ser, hvor flotte blomster alle vi andre får, og ingen binder sig til et bestemt antal hver måned.
Man kan så være med, når man har tid, og stoppe, når man synes, at man har blomster nok.
Man skal skrive navn bag på en af sekskanterne, så modtager kan se hvem det er fra. Jeg skal forsøge efter bedste evne at sørge for, at alle får fra alle.Størrelse

Den lige side på sekskanterne kan være både 2.5 cm og 1 inch, der er så en lille forskel at det ikke vil betyde noget i det store billede, og kan købes forskellige steder:


http://www.patchwork-huset.dk/papskabeloner.htm = Patchworkhuset, Brøndbyhttp://www.helenejuul.dk/notions_pap.htm = Helene Juul

Blomster der ikke har den rigtige størrelse, vil blive sendt retur.

 
 
 Her er et link, til foreslag om hvordan du kan sy stoffet omkring sekskanterne, men du er også velkommen til at ri på den gode gammeldags måde, igennem pappet, eller du kan lime stoffet på. Det er helt op til dig. 
Se en udvidet udgave på Hannes (kludekoners) hjemmeside.

Se Esther’s tæppe


Håber at rigtig mange har lyst til at være med.De flotte blomster i dette indlæg er syet af Hanne S
Mange hilsner
Lene

1 kommentar:

  1. Hej,
    nu har jeg lige været inde i syværelset og målt de skabeloner jeg bruger til blomsterne. Jeg bruger pap købt i en patchwork forretning,MEN målet på den lige side er 2,4 cm - altså mangler det 1 mm. Øv, -betyder det at jeg ikke kan være med? eller er det den unøjagtighed der er til at lave med? Blomsteen bliver jo større når der kommer stof på.
    mvh.Sølvi i Aalborg

    SvarSlet